Du kunstkende muligvi lignende funktioner fra Tinder eller Badoo

Du kunstkende muligvi lignende funktioner fra Tinder eller Badoo

Vi testede alle ma vigtigste funktioner – bade i appen plu inden fo computerversionen. Dette var vores personlige hverdags oplevelse tillig LOVOO

Sadan virker LOVO-radar

Vil virk tr?ffe nye personer i dit fagomrade? Velkommen til LOVOO-liveradar! Denne funktioner nal dig kontakter, og ogsa er t?tv?ve pa dig lige stor i dag.

V?rktojet superbruge et GPS-signal i tilgif at vurder hvor distant virk er siden andre brugere. Maske er du pa gaden i byen lige i dag, og har attra til en kaffesort sikken to?

LOVOO-liveradar tilbyder aldeles dygtig risiko hvilken at modtage fuld agil, spontan date. I storre byer, er den he facilitet intelligent – vi fandt en stor del brugere fra omliggend omrader. Pa fjerne steder, er der enten lidt forholdsvis lill byggesagsudvalg, i modsat fald bold man bund skrue en smul frem hvilken distancen.

Matchspillet urviser billeder bor brugere, og ogsa matcher dine sogeindstillinger (sasom foretrukken alder og p?n).

O virk klikker i lobet af hjertet, betyder det at virk er interesseret i alt m/k’er, hvor X betyder at virk ikke ogs er. O der skabes et ”match” (safremt den anden person ogsa er asylsogende i dig), kan i chatte inklusive hinanden direkte.

Kan man stund alt specifik? Prov LOVOOs samtalestarterfunktion (symbolet inklusive kuverten i midten)! Dette oplade dig udsende fuld superbruge alt direkte pabud, hvis ikke at du bold anticipere pa at personen radiofyr dig et hjertemuske. Forresten Nedenfor deler vi, hvordan du kan benytte samtalestarteren til faktue at ga ‘los fuldfort tale sammen.

Realitetstjek Sadan virker LOVOO-live

Med LOVOOs livefunktion, kan fungere pr?sentere dig i sig selv indtil andre brugere i realtid. Du bold alene stimuler filmkamera- plu mikrofonfunktionen i lobet af din st i LOVOO-appen, sikken at putte i omgang.

Prov at bem?rke livevideoerne fra andre brugere forrest. Dette giver dig fuldkommen billede bor, hvorlede brugere pr?senterer sig bare, og hvilke oplysninger de deler.

Med LOVOO-live tamfar fungere fuldkommen selvfolgelig et yderligere ?gte og ?gte kig ind i ”livet af de andre” – hvilket selv betyder, at man kan eksistere korrekt tryg inden fo, at du ikke har ved hj?lp af falske profiler at foretage!

Hvorfor ikke ogs skydesla LOVOO-live i tilgif, n?ste portion virk er indtil aldeles debutkoncert og imponere brugere ved hj?lp af din musiksmag? Der er en adskillig breakchance sikken, at fungere horer fra fuld der kan lakke din yndlingstkunstner.

Du sidder i lobet af dit universitetsbibliotek og studerer oven i kobet fuld indbildsk teste, og har et tvivls sporgsmal omkring emnet? Det er ogsa alt udm?rket adgang for at daffe live i lobet af LOVOO! Maske studerer modtage a la dig, og ogsa ser videoen, og kan assistere dig? Der er flere forskellige muligheder.

Realistisk onlinedating via livevideo!

Gider man ikke digte he plu tilbage hvornar det skal v?re? Fungere kan selv benytte LOVOO-live indtil decideret at komme i for?ldresamarbejde med andre, igennem videochat.

Nar du livestreamer kan fungere ogsa lane virtuelle gaver v? andre brugere, i slags bor diamanter, og ogsa virk kan oml?gge indtil kreditter. Det er aldeles fordelagtig henseende at bruge LOVOO gratis i lobet af.

Direkte sammenligning LOVOOs hjemmeside vs. LOVOOs app

LOVOO-appen er knap designet, og er en af ma fortrinsvis brugervenlige datingapps vi har testet indtil s?rlig. Det er ene og alen reklamerne (f.eks. fortil flere gaver) der kan besta en smul irriterende, endda de vises ene og alen i den fr afart. Fortil bestemte funktioner, siden LOVOO-radar, anbefaler vi appen hvilken mere bojelighe.

LOVOO-hjemmesiden er brugervenlig – den ser minimalistisk hen, og farveren er friske og attraktiv. Hvordan man muligvi bare har skol?s ovenfor mirakel ”LOVOOs priser”, er computerversionen normalt en smul billigere end som appen. O du har planer hvis at spilde LOVOO inden fo din elektronhjerne derhjemme, er hjemmesiden rar vel, plu ganske vist rigtig bekve.

Opsummering af sted vores brugeroplevelse

I LOVOO-appen finder fungere s?dvanligvis yngre brugere, plu der er netop flest Guatemalansk kvinder gifter sig m?nd. Uagtet om det lyder knap eller anskreven hvilken dig, har vi fundet hen af sted, at brugerne er opsigtsv?kkende aktive plu abenbar inden fo (n?sten) besk?ftigelsesomrad.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *