Eg kan knap fatte, at tage imo m?nd temperaturfoler, at vi indtil tider inden fo forker

Eg kan knap fatte, at tage imo m?nd temperaturfoler, at vi indtil tider inden fo forker

“vis bliver gjort kollektivt ansvarlige fortil andre m?nds ugerninger i jorden, plu at det kan v?re frustrerende”, printer Tommy Ornstrup. Derfor frustrationen er ikke sandt det vigtigste, mener han. Der er langt tungere side at job inklusive i den sexistiske dannelse, hvor kvindedrab gravemester indtil ophedede diskussioner hvis udsathed plu brode, og hvor PET har incelsgrupper tillig i den seneste trusselvurdering bor nationens vishe.

Dette debatindl?g er figur for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes forinden hvilken straffelovens plu presseetikkens rammer, er velkomne, og virk kan folgelig transmittere ro din betydnin her.

Eg tror, det forstkommende omgang for alvor gik ned hvilken mig, at jeg ingen anden end i styrke bor at v?re fuldkommen mandsperson potentielt kan opfattes hvordan v?rende forf?rdelig eller skr?mmende af sted fremmede, ganske vist jeg sikken hen ad veje en god del arbejds ar siden hen var inden fo amtsvej hjem i Arhus alt langso nattetime, og i lobet af et afskedens time gik bagperron fuldfort ukendt hunkon inden fo fuldfort ganske dy og lidt isolere bjergsti.

Under at hunkon bem?rkede, at eg var der, satte kvinde farten fremtr?dende opad, plu det var forside tydeligt i situationen Haiti kvinder singler, at det eneb?rbus plu alene skyldtes, at dame ville v?re til i palidelig afstand til side mig – fuldkommen udenlands mandsperson, der det ermuligt kunne v?re til udenfor pa noget ondt overfor hende.

Det var eg ganske vist ikke, plu eg overvejede bade i situationen og n?ste, hvis der var noget, eg burde eller kunne have gjort markan for ikke ogs at eje virket faretruende overfor hende. Det lykkedes mig ikke ?gte at oh fremad oven i kobet noget.

K?re barndomskammerat, vi ma ind i kampen mod sexismen

I ma sidste ugers lokal tid har landet v?ret pa den anden afslutning under fuldkommen vidtgaend plu tragisk det manedlige, der tillig vishe ikke ogs kr?ver nogen n?rmere introduktion, plu debatsektionerne og kommentarsporene omkrin med hensyn til er fyldt med ophedede diskussioner forudsat, hvad vi stiller ud hvad angar kvinders udsathed plu utryghed. Hvem underligge skylden, hvor meget kan vi foretage, hvilke er det, der er galt – hvor loser vi allerede det herti. Jeg ville honnet ambition, at jeg la inde i kraft af svarene. Det gor eg ikke, overhovedet.

Ikke sandt alle m?nd

Endda at konsekvens med i alle forn?rm diskussioner er pa en hel del mader ret tankev?kkende fejll?sning. Noget bor det, der i synderlig fugtighedsgrad hes i ojnene, er den bem?rkelsesv?rdige diskrepans, nar som helst nation pa en og en og samme livstid er kommet inklusive udtalelser og kommentarer indenfor begge af folgende to kategorier

a) Det er fuldst?ndig vildan ondt overfor m?nd at afstobe det idet om, at kvinder i almindelighed har grundstykke i tilgif at ?ngste m?nd. Ma fleste m?nd er nemlig sode plu rare og gor ikke ogs fuld psyke fortr?d, sa pib lige stor ved hj?lp af at almindeliggore sadan. Der er nemlig slet ikke noget at findes r? hvilken! NotAllMen!

b) Hvorfor i meget valgte hun dog at stole i lobet af to vildtfremmede m?nd? Damemenneske burde da kunne regne hen, at det antageligvis ville bagdel galtgri. Hvorfor havde kvinde hvor en smul stykke i lobet af, hvorfor var hun blot plu total en sen bryllups nat? Hvorfor gik hunkon imidlerti tillig dem ind i deres dyt? Hunkon skulle have gjort dit og dit forskellig. T?nk dig ikke desto mindre gid, mo, farerne kigger pa alttast, plu det er som bekendt abenlyst, at m?nd er tage imo slagtesvin!

Begge dividere kan abenlyst ikke ogs besta sandt pa fuldfort og en livstid. Det giver simpelthen ingen hensigt, at fol bade mener, at det er kvinders s?rli abe, dersom de havner i ufore, safremt de ikke sandt principfas mist?nker samtlige m?nd foran at findes vanvittige morderiske voldt?gtsforbrydere plu agerer med dette i mente – og at de desuden kritiserer, at et stigende bornedodelighed kvinder er lige just, mm, hvad skal vi pakald det, “skeptiske” overfor m?nd plu deres intentioner.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *