Logga in pa Tinder Online tillsamman din PC

Logga in pa Tinder Online tillsamman din PC

Tinder maste vara nagon itu de mest kanda dejtingapparna nagonsin. Tillsamman miljontals nyttjare kvar hela varlden som alla sveper at vanster och modera, maste alla singlar deltaga darfor att vinna saken dar. Skad hur sa sker forsavitt n inte vill bliga villig din smartphone alltsammans dagen samt betrakta liten bilder? Forsavitt det later sasom du, finns det en satt att begagna Tinder online tillsamman din dator.

Tinder inte inneha nago officiell PC-app, saken dar begransar sig till iOS och Android. Det finns nagon rad appar saso utger sig darfor at mildra de att anvanda Tinder gallande ditt skrivbord samt dom flesta har mycket limiterad eller ingen framgang. Det finns en mang webbplatser darbort omodern saso erbjuder en mall av skrivbordsatkomst for Tinder andock sjalv ager ej hittat e som minsann funkar. Tva laddar bara ner adware samt andra hanvisar dig blott mot ARC Welder forut Chrome eller andra webblasartillagg. Mi ager ick lyckats fa e itu do att klaffa.

Jag ager blott hittat e taktik sasom funka enastaende, att begagna Android-appen samt nagon Android emulator kallad Bluestacks. Mi age tackt Bluestacks forr darfor det befinner sig uppsyn ultimat Android-emulator forut PC. Det befinner sig avsevart anvandbart darfor att utprova Android-appar eller bruka dedikerade mobilappar villig mitt skrivbord. Appar saso Tinder. Det befinner si ej saken dar slut Android-emulatorn kungen marknaden, mig anvander ocksa Andy ro, skada Bluestacks befinner si den lattaste att forbruka sam mest stabila.

Tinder villig skrivbordet

Det ha befinner sig faktiskt det enda palitliga sattet jag vet att atnjuta Tinder online och arbetar kungen e skrivbord. N kan forbruka antingen Google Play Butik darfor att anskaffa appen alternativ fyll ned APK-filen for hand sam ladda den personligen, bagg satten fungerar.

Saken dar sluta nackdelen med Bluestacks befinner si att det ick befinner sig fria. Ick darfor att webbplatsen nagonsin namner det sak. Du kommer att ringa nago passag gratis samt darpa kommer n att bliv ombedd att erlagga $24 per ar darfor att ga vidare anvanda den eller bevilja den fylla ner slumpmassiga appar av sponsorer. Trots denna skumma bruk befinner sig sjalva appen valdigt finemang.

  1. Ladda ne sam installera Bluestacks till din dator. Installationen kommer att ta ett grepp skad bord fungera somlost.
  2. Logga in villig ditt Google-konto a Bluestacks samt konfigurera Google Play Butik.
  3. Soka opp Tinder-appen i butiken och installera den.
  4. Soka opp Facebook-appen i butiken samt installera den likasa.
  5. Logga in kungen bada och begynna anvanda Tinder.

Konfigurera ditt Tinder-konto

Tinder kraver nagon Facebook-inloggning darfor at fungera sam jag kanner ick at nagon hallbar losning saso undviker det har. Odla ifall du vill grepp dina Tinder-aktiviteter hemliga, foreslar sjalv att ni staller in en falskt Facebook-konto sam fyll den tillsammans slumpmassiga don framst. Ni behover ocksa ditt mobilnummer darfor at validera ditt konto.

  1. Logga in villig Tinder igenom Bluestacks.
  2. Lanka det at ditt riktiga alternativ ditt nya falska Facebook-konto.
  3. Tillat Tinder att intyga med ditt nummer. Numret kommer ick att laggas online.
  4. Press villig fordra ifall kod sam lagg mo koden som finns i SMS:et sam tryck pa posta chiffe.
  5. Klicka pa begynna spela darfor att komma in pa Tinder.

Genast age mekaniken tagits ifall nav, det ar dags att uppfora din Tinder-profil. Har ar markli grundligt riktlinjer for att skapa en framgangsrik Tinder-profil.

Ikon – heta brasiliansk kvinnor utfor bilden enastaende, bruten dej hast i nagon fornam pose, ikladd nagot grymt. Betrakta mot att personen tillat en bra snegla kungen ditt nuna och att du ler alternativ ser cool ut. Bilden befinner si vanligtvis det sluta e kommer att iaktta innan ni sveper odl gor den finemang. Astadkomme din huvudbild odl finemang ni kan och lagg darefter at mer darfor at dana ett mer rundad ikon itu ditt liv.

Profil – Gor din imag intressant och atnjuta den att sticka ut. Begagna f skamtlynn, varenda sjalvironisk och ick for seriosa. Ehuru det ar genomforbar att finn karlek pa Tinder, befinner sig det inte vad do majoritete brukare ar dar for. Do vill hava det duktig, odl varje nagon sasom dom kan ha det bra tillsammans.

Interagerar – Det finns miljontals Tinder-anvandare sa forsvinn ick in i mangden. Nar du kontaktar nagon, sag aldrig, aldrig ”Hej”. Vart medryckande, las deras image och skriv nagot i den gallande de etta raderna. Var slagfardig forsavitt n kan, riktning det spartanskt och begynna inte enbart tillsammans ”vill n haka pa?” alternativ nagot sadant saso det icke kommer att fungera.

Ju mer anstrangning ni lagger kungen din Tinder-profil, desto mer blomstrande blir saken dar. Om ni inte titta ut saso Megan Fox eller od Hardy, kommer n att behova knega span darfor at bli vars. Betrakta det sasom ett investering. Ju mer sysselsattning ni lagger gallande Tinder, desto mer tillats ni ut av det.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *