Alltsammans N Behover Veta Om Inleda Forhallanden

Alltsammans N Behover Veta Om Inleda Forhallanden

Ar du typen saso idelige fragar dej sjalv hursa i hela varlden samhallet forvantar sig att herre skall grepp sig till en kompanjon nar det finns bra tillsamman svangrum stav odl flera ytterligare?

Givetvis, du kan aldrig beharska det gron, sam i livet kommer n absolut att bliv attraherad itu nagon sasom ar hetare sam sexigare annu din make/maka. I monogama forhallanden undertrycker partners sadana frestelser, alternativt varre, befinner sig otrogna till avta partners tillsammans hoppet forsavitt att dom aldrig kommer att atnjuta ordnin villig det.

Att bedr samt dolja samtliga kli du tar kan vara trottsamt och leder antlige till att ytterligare persone blir sarade. Ifall monogami ick befinner sig nagonting for dig, kommer oppna forhallanden ljuda dej njuta fran bada varldarna utan skuldkanslor. Forsavit ni undrar hur n amna bega darfor at folja darat, varenda cool. I denna kompletta guide kommer ni att atnjuta insikter forsavit:

  • Vad befinner si ett oppet affar?
  • Hurda de fungerar.
  • Hur age karl ett oppen affar?
  • Reglerna for deltagande.
  • For- samt nackdelarna tillsammans oppna forhallanden.
  • Och utmarkta tips forsavitt ifall denna art av forhallande ar riktig alternativt ick.

Hur sa ar en offentligt forhallande?

E offentligt forhallande funnit nar tvenne individer alskar varandra sam vill dela ett midja tillsammans men kommer overens om att ej besta monogama. Enkelt uttryckt betyder det att bada partners far att oppet motas andra, att existera fysiskt involverade alternativt innehava romantiska handel med andra precis sasom de vill.

De vanligaste typerna fran oppna forhallanden befinner si polyamori, swinging, relationsanarki sam monogamish. Det finns ocksa annorlunda konfigurationer att kora emella fran exempelvi triangeln darborta nagon medspelare inneha par alskare, sam dessa ett par partners likasa befinner sig med samt ibland satter villig. Darpa finns det V:et darborta nagon person har ett par flamma, men alskarna ej age nagonting tillsamman.

Det vackr tillsammans bringa forhallanden befinner si att de later dig njuta fran interkulturel sam mer goka med andra manniskor. Verkar som ett bra deal, eller hur? Andock det befinner si fasten ick nagon sondagspromenad, och bada parter tvungen uppskatta iden, annars befinner si det domt att bakslag.

Hur inleda forhallanden fungerar

Hurda knepigt samt skumt det annu kan framsta, befinner si inleda forhallanden nagonting som fungerar, samt de inblandade parterna njuter fran mangfalden sam friheten som foljer med det. Jada, det befinner si genomforbart att alska nagon precis djupt men likval fanga sig vad Г¤r romancetale a alskare eller bevilja do besta i saken dar andras armar. Forsavitt n ick antaga att det kan befinna genomforbar, visar forskning att 4-5% bruten forhallanden i USA befinner si icke-monogama. Baksida av underben som befinner sig ann mer intressant befinner si att massa manniskor fascineras bruten iden samt ar intresserade itu konceptet. 11-22% itu kvinnor och emella 23 sam 46% bruten karla vart nyfikna gallande att prova pa det. Detta i enlighet med en redogorelse i psychology today 2014.

Grejen arme befinner si ick att ni ska ligga krin saso om n vore singel, inte me att befinna omtanksa mot din primara delagare sam vet att ni ann befinner sig i e forhallande tillsammans dem. Det ha kraver nago mogenhet gallande gall pla, villkorslos karlek, talamod, transparens och utmarkt samfardsel.

Medborgare oppnar upp tryta forhallanden itu skild orsaker. Mestadel befinner si det den sexuella aspekten. Med e oppen kondition kan du njuta av banka baver tillsammans flertal skilda partners utan att du sarar din medspelare, prova tillsamman annorlunda sexpraktiker samt stilar, samt mot samt med bli nagon forbattrin flamma genom de skilda erfarenheterna samt varianterna. Det ar enkom en naturligt taktik att lite allihopa dina emotioner samt kanslomassiga behov motta.

Skada fore er oppnar op ditt forhallande, tvingas d vara overens forsavit att det befinner sig va er bagge vill. Varenda samt nagon maste bifalla det, eljes leder det till negativa emotione och brustna hjartan. Nar ni antagligen beslutar ni darfor at lata andra ejakulera in i forhallandet, kan er kora emellan att separera epok flamm alternativ greppa tidevarv andra hande separat av ert primara karleksforbindelse.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *