Facebook Dating, det har ar Tinder of Facebook

Facebook Dating, det har ar Tinder of Facebook

Facebook Han age spenderat tidrym gallande att inlara sig att bilda val till Tinder. Ty va saso hande i hans tidrymd tillsamman Snapchat, kanner til vi allaredan att det gallande Facebook-kontoret icke har nagot att sumpa nar hane kopierar eller tavlar tillsammans applikationer trots att i fallet tillsammans att avinstallera Tinder kommer uppgiften icke besta enkel alls. Facebook Dating foddes odla dom som vill lokalisera lov kan foreta det inte me att ga pa Facebook, tillsamman riktiga relationer, riktiga personer sam mycket fran likheter. Lanseringen aventyrade ej enkom Tinder, utan saken dar hade tappat Match-atgarden gallande ett ovantat taktik.

Abonnera darfor att lite dom senaste tekniska nyheterna i din mejlbo. Vi skickar ett e-postmeddelande ifall dagen tillsammans nagon konklusion itu rubriker, tricks, jamforelser, recensioner publicerade gallande var webbplats.

Facebook Dating havdar att varje nyttjare inte med behov bilda annu en profiler alternativ installera en datingapplikation kan du lanka via sjalva applikationen Facebook samt koppla mo profiler saso befinner sig mer verkliga sam mindre falska. Denna applikation har lanserats i USA samt i atskilliga andra lander, aven om den inte kommer mot Europa forran i bor.

Facebook Dating ar integrerad i Facebook, sam det befinner sig finemang

Facebook Dating befinner sig saken dar applikationen Det befinner si 100% integrerat i Facebook och till sam med kan du avskilja Instagram-publikationer ifall dejtingsprofiler, tillsammans mojligheten att addera Instagram-foljare mot en lista med mannisko n uppskattar (i hemlighet). Det befinner sig om en stund mojligt att avskilja Instagram- sam Facebook-berattelser i datingapplikationen. Facebook titta mot att Dating befinner sig en saker applikation stav stota, darbort integriteten befinner sig fullkomligt garanterad. Uppgifter av Facebook Dating kommer ick att blandas tillsammans vara vanliga Facebook-profiler samt nyttjare kommer att veta hejda en alternativ mot och tillsamman forbjuda manniskor att skicka foton, videor, betalningar etc.

Baksida av underben sags ifall dett? Facebook-dejting?

Ifall ni vill skapa nago datingprofil (Detta kommer att separeras a det huvudsakliga) Du behover enkom ha saken dar senaste versionen itu Facebook sam existera kvar 18 ar. Facebook Dating befinner sig icke Tinder att begagna, i applikationen inneha du gallande att meddela for en du uppskattar (fixerad) alternativt anmarka direkt pa din image, utan marklig begransningar. Nagon artikel till befinner sig Facebook. Han vet att han inte kommer att kopplas tillsammans tillsammans kompisa automatiskt (savida n inte lagger at honom i din Crush-hemliga upprakning).

Facebook har tydligt att Facebook Dating befinner sig nagon applikation saso fortfarande befinner si mirake framsteg, ehur saken da har avslojats i flertal delar fran planeten. Dessa befinner sig do viktigaste funktionerna:

  • den darbort historia dom arbetar for att instruera uppfatta fler manniskor: de majoriteten applikationer gor att kissbrides.com gynnsam lГ¤nk du bestammer de tillsammans nagra foton. Med Facebook Dating kan ni folja profiler, beskada deras berattelser och vara medveten om om saken dar personen sannerligen ar forut dej eller icke. Det har befinner si e avsevart mer autentiskt format.
  • Ni kommer i hemlighet att marka personer du gillar: Facebook Dating, sasom vi namnde, matchar icke pro dej forsavitt ni inte bestamt berattar applikationen att du ar intresserad bruten den personen. saken da dar Forstor hemlighetslistan sang oss foreta det.
  • Publikationer fran Instagram do kan delas pa Dating.
  • Handelser samt grupper kan visa de personer med dig synonym entusiasm: n kan utse att se personer som passar somliga preferenser, och nar ni gor det kommer du likasa att ses itu dem.
  • Det ar absolut att avskilja uppgifter via applikationen besiktiga Vem sag allting?
  • Det befinner si latt att dana nago datingsprofil: tillsammans Dating n behover ej nagon ansokan tillag

Pro ha kan det anvandas Facebook Dating i 19 lander Bland dem ar: Argentina, Bolivia, Brasilien, Kanada, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexiko, Paraguay, Peru, Filippinerna, Singapore, Surinam, Thailand, Uruguay sam Vietnam. Det sluta problemet med den har applikationen befinner si att saken da ick kommer mo Europa forran 2020, sa i Spanien tvingas vi fortfarande avvakta f kungen hur sa de uppge i Newsroom.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *