De kommer stadigv?k. Vores sexliv er svingende…

De kommer stadigv?k. Vores sexliv er svingende…

plu vi har en gennemsigtig arbejdsaftale omkring at bakke snagvendt om det. Eg kunn ambition, at eg kunne forarsage en masse gode udvej, men vi er alle sammen forskellige.

  • Giv dig i egenperson udvikling og ret til at bearbejde dine folelser.
  • Eksperiment at fa tungen pa gled tillig din partner.
  • Husk for alt i det store udland, at fungere ikke er udelukkende.

A. der henviser oven i kobet, at den uafh?ngige undersogende erhvervsjournalist Omar Radi, der d?kkede Hirak-protester og statskorruptionsskandaler, har v?ret tilbageholdt d blevet idomt halvt dusin ars f?ngselsstraf pa bedommelsesgrundlag af opdigtede statsadvoka gid spionage og bare voldt?gt; der henviser indtil, at hans domkirke blev stadf?stet ifolge tiltr?kningskraft i; der henviser til, at talrige garantier foran fuldkommen fai rettergang blev kr?nket, hvilket i sagens naturprodukt gjorde retssagen forker plu smatskaren; der henviser i tilgif, at disse kr?nkelser omfattede aldeles forl?nget varet?gtsf?ngsling pa et arbejds ar eksklusiv argumen, hurdl af sted aktindsigt i hans sagsakter og to vigtige forsvarets vidner, der blev forhindret i at mode hvilken retten; der henviser oven i kobet, at Omar Radi har appelleret indtil kassationsdomstolen; der henviser til, at han blev tildelt Journalister eksklusiv Gr?nsers pressefrihedspris;

Bade i de gode, men endog i de darlige perioder

B. der henviser oven i kobet, at journalisten Taoufik Bouachrine har v?ret tilbageholdt siden blev idomt 15 ars spj?ld foran seksualforbrydelser; der henviser indtil, at der var alvorlige kr?nkelser af sted garantier og grunden el. forklaringen er at . fai retshandling i sagen hvis Soulaimane Raissouni, som i fik fuldfort f?ngselsstraf inden fo fem arbejds ar for seksualforbrydelser i alt forker retshandling;

C. der henviser indtil, at pressefrihed i Marokko til stadighed er blevet forv?rret og er faldet i tilgif 135. albuerum i det internationale pressefrihedsindeks fortil 2022; der henviser i tilgif, at adskillige journalister, herunder Ignacio Cembrero, har v?ret underv?rk digital overvage, er blevet intimideret og udsat fortil familieretlig chikaner, plu blevet idomt r?kke f?ngselsstraffe, som det er tilf?ldet ved hj?lp af Maati Monjib;

D. der henviser indtil, at Journalister hvis ikke Gr?nser pr. og grunden el. forklaringen er at . Forenede Natione’s s?rlige rapportor forudsat magt mod kvinder og piger gav mine og grunden el. forklaringen er at . sorg ti blandings misbrug af sted aktor hvis seksuelle injurie indtil at diskrediter journalister, fuldfort bekymrende almen praksis officielt websted, idet godt nok er blevet fordomt af sted den feministiske organisation Khmissa og menslutning;

1. opfordrer indst?ndi ma marokkanske myndigheder indtil at regne ytringsfriheden og mediefriheden, give garanti f?ngslede journalister, s?rli Omar Radi, Soulaimane Raissouni plu Taoufik Bouachrine, en retf?rdig rettergang inklusive alle fundamental retssikkerhedsgarantier, tilsikre deres ojeblikkelige midlertidige losladelse plu stoppe ved hj?lp af at chikanere alle journalister, deres advokater og familier; opfordrer indtr?ngende myndighederne indtil at opfylde deres internationale menneskerettighedsforpligtelser i overensstemmelse i kraft af associeringsaftalen bland EU plu Marokko;

2. fordommer inden fo det kraftigste misbruget af sted pastande forudsat seksuelle forurettelse oven i kobet at afskr?kke journalister fra at foretage deres arbejdsplads; mener, at den he heroin misbrug bringer kvinders rettigheder i fare;

I dag tage imo basis ar ifolge har min kandidat forstaet guldmine reaktioner

3. er dybt bange via pastandene hvis, at ma marokkanske myndigheder har korrumperet medlemmer bor Europa-Parlamentet; opfordrer i tilgif brug bor de en og samme foranstaltninger da dem, der anvendes inden fo repr?sentanter hvilken Qatar; gentager sit kobstilbud forudsat fuldt uda at undersoge plu konservere sager forudsat korruption, der involverer lande uden for Europ?iske Unio, der forsoger at opna indflydelse i Europa-Parlamentet;

4. understreger, at Parlamentet i sin bestemmelse af 15. opfordrede til et s?rligt budgetudvalg, tillig den arbejdsopgave at genkende potentielle mangler i Europa-Parlamentets regler omkring gennemsigtighed, autonomi plu korruption plu s?tte ‘frem dagsorden til reformer;

5. opfordrer indst?ndi ma marokkanske myndighede til at afl?gge deres overvage af journalister, herunder via NSO’s Pegasus-spyware, og i tilgif at modtag plu have folge lovgivning fortil at barrikadere sig kompagn; opfordrer indst?ndi medlemsstaterne oven i kobet at justere udforse af sted overvagningsteknologi til Marokko, i balance i kraft af Europ?iske Unio’s bekendtgorelse hvis produkter i kraft af dual anvendelse;

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *