5 Basta dejting appar att ladda ner idag

5 Basta dejting appar att ladda ner idag

Valja dejting app ar som att valja vin. Visst, du kanner till nagra fran de stora vin-namnen men din bordskamrat daremot som du har framfor dig till middagsmal ar till stor bit ren svang. Det finns ingen riktig sakerhet innan du slar upp korken att innehallet kommer att passa din personliga smak. Vi hjalper dig att navigera kring de 5 basta dejting appar.

Sa hur finslipar man vetenskapen om att svepa? Till att borja med: lar uppleva spelarna. Som alla andra singlar gallande singelmarknaden inneha vi letat genom de basta dejting appar och tittat igenom de basta forut varde, variation och, arligt talat, undanglidande av ett forkrossat ego. Nedan presenteras 5 dejting appar du borde ladda ner idag.

1. Badoo Dejting app

Det ar dalig matematik att forlita sig pa de skakiga oddsen att traffa nagon pa jobbet, och du bor inte heller fortroende kungen kompisen som lovar att satta upp dig med sin kusin tydligen amna likna Angelina Jolie. Nopp, du vill ha alternativ – och Badoo har 420 miljoner av dem.

Atnjuta forst din dejting app-profil verifierad. Du kommer att forvarva en bla bock fran fortroende (a la Instagram) efter att ha forsakrat Badoos tekniska patrull att du ar den du anser att du ar, genom att synka med dina sociala mediekonton och posera forut nagra bilder.

Forut det andra, budskap klokt och hastig. Du inneha tvenne knep att bryta ner snack med potentiella partners; ifall de aven fortsattningsvis inte svarar kan du ej langa ett anslag till dem igen. Ifall de utfor det, upphavs granserna forut meddelanden.

Overallt… Lookalike-funktionen. Ladda upp en bild kungen nagon du tycker om (ett kant plyte, en van, vem som helst) och Badoo anvander ansiktsigenkanningsteknik pro att finn motsvarighet konsument.

2. Bumble

Forbi ar de dagar enar dina raggningsrepliker mottes fran ett sympatiskt flabba. Bumble gar dock ett steg langre an att granska skoja – den avskiljer hanar fran initieringsprocessen och varvar kvinnor att plocka det forsta steget. Din roll ar helt spartanskt att svepa at hoger gallande en profil ifall du ar hagad (eller vanster ifall ej), och sedan luta dig ater, betrakta Game of Thrones nya serie och vanta gallande battre tider. Att en brud tar initiativet kungen Bumble och en romans amna plocka tempo.

Det ar enkelt att komma igang – Bumble hamtar information fran Facebook for att forfatta din profil at dig. Det ar som att nagon foreslog att man tycker om att montera fotterna kungen banken, tumla kungen tummarna och hanga.

Nar en matchning val ar klar i dejting appen har kvinnor 24 timmar kungen sig att igangsattning en konversation – annars ar din parkoppling forlorad forut stadse. Spana pa dramatisk musik. Det ar som spanningen i ett Squid game-avsnitt, darefter Netflix klipper ut fem minuter fore slutet. Brutalus maximus.

3. Hinge

Hinge brukade rulla som ett socialt natverk som darefter blev en matchmaker https://lookingforbride.net/sv/heta-mexikanska-kvinnor/ och anvande din Facebook-profil for att foresla matcher med gemensamma vanner.

Idag inneha det forkastat Facebook-tillhorigheten – Hinge-insiders hanvisar till en ny, ”mer raffinerad” algoritm, tillika ifall det ocksa finns en slump att Facebook straxt kommer att slappa sin personlig dejting app.

Baksida av underben Hinge har hangt med ar dock iden ifall tillslutning. Istallet pro att tumla planlost vill den att du stannar och chattar, vilket ar anledningen till att varje profil inneha forberedda diskussionspunkter baserat gallande hur du svarar pa tre fragor, till foredome: ”Ett slumpmassigt realitet sjalv alskar ar…”, ”Ge undertecknad resetips for…”, ”Sant eller falskt…” och ”En sak kommer jag aldrig att bega igen…”.

Hinge kallar sig dejting appen ”designed to be deleted” (designad for att raderas), vilket inte betyder att den ar skroplig – snarare att den vill att du ska hitta en ihallande match och avsluta med dejting appar pro gott. Det faktum att det ar den snabbast vaxande dejting appen i Storbritannien, med tre fran fyra dejter som leder till fler, tyder gallande att det kan placerad nagot i den.

We Met-funktionen, som fragar, som en debriefing efter dejten, ifall du skulle kika den personen igen eller ej. Din feedback finslipar sedan algoritmen for att battre skraddarsydda framtida matchningar.

4. Facebook dejting App

Ifall du nagonsin har langtat efter att ”fira din vans arsdag” amna bli ”I ett affar med…”, ar Facebooks helt nya dejting app den pro dig. Facebook Dating ar sannerligen det du alltid velat klara av foreta – meddela forut din crush att du tycker om dem men blott ifall du ar saker pa att de tycker om dig tillbaka.

Konsument valjer de vanner som de i hemlighet haller kungen med, och ifall din crush lagger till dig gallande deras upprakning – varav Facebook generost erbjuder 9 option att laggas till – kommer ni att avslojas pro varandra. Ifall kanslan inte atergaldas kommer ingen att bli klokare.

Det finns ocksa en bit fran den traditionella dejtingsajt-profilen till Facebook Dating i och med den inte enkom anvander din Facebook-profilinformation for dejting appen. Brukare skapar faktiskt en dejtingprofil som ar enskild till, men integrerad med deras huvudsakliga Facebook-konto, uteslutande synlig pro icke-vanner som samt har valt att dejta. Potentiella matchningar foreslas sedan gallande basis fran dejtingpreferenser och delade intressen och handelser.

Vanskapen riskerar att ta smallen. No risk no reward, ga pro det! Dejting appar introducerar dig forut framlingar, men Facebook Datings Secret Crush kan fjattra dig till nagon du redan vet att du tycker om och inneha en lang historia med, vilket kan besta riktig bra eller riktig daligt for din vanskap…

5. TINDER

Tinder behover ingen introduktion: den ursprungliga platsbaserade fixer-overdelen ar beryktad for att alstra fling, anstrangningar av swipande fingrar och, ja, massor mer roligheter.

Driftmekaniken ar frank – uppskatta eller ogilla nagon (den RSI-inducerande swipern), chatta darefter om ni bada ar intresserade. Intresserad av hur sa, fragar du? jaja, mer an andra appar inneha Tinder en rep for att inforskaffa mer om snabba affarer an att pricka foraldrarna.

Det som forblir ett olost gata ar exakt hur algoritmen servar dina matchningar. Det ar tankt att prioritera brukare som ar varda dig, aktiva och aktiva samtidigt som du. Men det tar samt omtanke till hur otaliga personer som har svepat dig hoger (det ar den goda riktningen) och hur flera hogersvep de sjalva har haft, for att fatta upp dig (eller fler) med nagon pa synonym onskvardhetsniva.

Istallet for att svepa at hoger sveper du uppat forut att superlike en person. Nar den personen ser din profil dyker en stor bla stjarna upp sa att de vet att du ar sugen pa att inlara kanna personen. Du hackar i princip algoritmen for att klamma dig till kanon fran deras gall, och de tredubblar dina chanser till en matchning .

Det finns en daglig limit pa 100 svep at hoger, och ju mer du slumpmassigt sveper utan att utvaxla telefonnummer eller chatta (japp, Tinder kan det arme), desto farre kommande matchningar kommer din vag.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *